Restoran ve Mutfaklarda Güvenli Çalışma
-
UzmanSongül KARAMAN

Kurs Süresi: 90 Dakika
Restoran ve Mutfaklarda Güvenli Çalışma
Restoran ve mutfaklarda güvenli çalışma eğitimi, mutfaklarda, bulaşıkhanelerde, gıda üretim alanlarında ve restoranlarda çalışan personeller için alınması gereken genel kuralları içerir.
Mutfaklarda güvenliği sağlamak ve kazalardan kaçınmak için dikkatli olmak ve belirli kurallar çerçevesinde hareket etmeyi bilmek gerekir. Mutfaklarda, mutfak çalışanlarını fiziksel, kimyasal, biyolojik, ergonomik, psikososyal faktörler açısından olumsuz etkileyebilecek mekanik ve mekanik olmayan birçok durum bulunmaktadır. Özellikle oteller, restoranlar, ticari mutfaklarda, kafelerde, fast food mağazalarında, yemek şirketleri, catering firmalarının mutfaklarında çalışan kişiler öncelikli olarak zamanla yarıştıkları için hızlı hareket etmek zorundadırlar.

İş güvenliği eğitimi, sadece yasal bir zorunluluk değil, aynı zamanda kurumsal başarının ve sürdürülebilir büyümenin vazgeçilmez bir bileşenidir. Modern iş dünyasında, şirketlerin yasal yükümlülüklerini yerine getirmenin ötesine geçerek, güvenlik konusunda proaktif bir yaklaşım benimsemeleri, rekabet avantajı sağlamanın anahtarı haline gelmiştir.
- 1 Bölüm
- 3 Ders
- Ömür boyu
Songül KARAMAN
- 3 Ders
- 1 Test
- 1 Sınav
- Çalışanlar
- Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi'ni Bitirmelisiniz
Bu kursu alamıyorsanız ya da profilinize eklenmemişse uzmanlarımızla İletişime Geçebilirsiniz
Mutfak ve Restoranlarda Güvenli Çalışma eğitimi, mutfaklarda, bulaşıkhanelerde ve restoranlarda çalışan personeller için alınması gereken genel kuralları içerir
İlginizi Çekebilecek Kurslar
-
Başlangıç
-
248 Çalışan
-
10 Ders
-
2 Sınav
-
Başlangıç
-
3 Çalışan
-
27 Ders
-
5 Sınav
-
Uzmanlık
-
4 Çalışan
-
27 Ders
-
6 Sınav
-
Uzmanlık
-
3 Çalışan
-
38 Ders
-
7 Sınav
İSG Yetkilisi
Telefon
EPosta